trap, houten trap, nieuw, nieuwe trap, leudal, roggel, limburg, traprenovatie, gemeente leudal, trap info, offerte aanvragen, offerte, trapspecialist, sponsor, evenement, produceren, ontwerp, ontwerpen, interieur, snel, nederland, showroom, montage, renoveren, krakende trap, beschadigde trap, uitstraling trap, trappenspecialist, functioneel, sfeerbepalend, houtsoort, materiaalsoorten, accessoires, leuning, balustrade, anti-slip, anti-slipstrip, gelakt, glad, aluminium, rvs, beuken, eiken, esdoorn, iroko, mahonie, meranti, merbau, noten, vuren, wenge, yellow poplar, Steektrap, Kwarttrap, Dubbel kwarttrap, Z-trap, Ronde trap, Open trap, dichte trap, nieuwbouw, bestaande bouw, glas, Smeedijzer, uitstraling, matglas. Presser Trappen is gespecialiseerd in het op maat ontwerpen en produceren van houten trappen. Omdat een trap zeer bepalend is voor de sfeer en de uitstraling is. Een trap kan meer zijn dan alleen een verbinding tussen twee verdiepingen. Natuurlijk is dat de belangrijkste functie van een trap. Maar behalve functioneel is een trap ook sfeerbepalend. De keuze voor een accessoires bij uw trap maken uw trap compleet en zorgen behalve voor een fraaie afwerking er ook voor dat u uw trap veilig kunt gebruiken. U heeft de keuze uit verschillende houtsoorten, met elk een eigen uitstraling en eigenschappen. Daarbij komt dat de keuze voor een houtsoort mede bepaalt wat de prijs is van uw trap.Er zijn veel verschillende soorten trappen die wij kunnen maken, o.a. een Steektrap, Kwarttrap, Dubbel kwarttrap, Z-trap, Ronde trap, Open trap of dichte trap. Afhankelijk van uw voorkeur kunt u uw trap laten uitvoeren in hout, gecombineerd met andere materialen. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos; uw fantasie is uw enige beperking.Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u niet meer tevreden bent over uw huidige trap. Bijvoorbeeld omdat deze te zeer kraakt, omdat uw trap beschadigd is, of omdat de uitstraling van uw trap niet meer past bij uw interieur.Presser Trappen uit Roggel is gespecialiseerd in het op maat ontwerpen en produceren van houten trappen. Omdat een trap zeer bepalend is voor de sfeer en de uitstraling is dit een belangrijk onderdeel van uw interieur. Daarom vinden wij dat een trap helemaal moet voldoen aan uw eisen en wensen. Bovendien moet u niet te lang hoeven wachten op uw trap. Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvende kennismaking in onze geheel vernieuwde showroom. Hier kunt u zich in alle rust een beeld vormen van de verschillende mogelijkheden. Samen bespreken we uw wensen zodat we u een passend aanbod kunnen doen, afgestemd op uw budget.Wilt u een offerte voor een nieuwe houten trap van Presser Trappen? Geen probleem! Graag maken wij een afspraak voor een persoonlijk gesprek om uw wensen te bespreken. Linkexplorer.nl - .

Ik ben door louter toeval bij Presser terecht gekomen, via een tip van de houtskeletbouwer ‘om de hoek’ waar ik voor een offerte van de ruwbouw was.
Het eindresultaat overtreft alle verwachtingen. Het is echt een droom die werkelijkheid wordt. Iedere dag is het weer een genot om op de trap te lopen, naar de trap te kijken en in het bijzonder de dubbelgekromde trapbomen en leuning. Daarnaast is de trap op een bijzondere manier verwerkt in de omringende muren. Het is echt een organisch en artistiek kunstwerk. Presser Trappen heeft absoluut aan mijn verwachtingen voldaan. Het was een flinke investering, maar dan krijg je ook een zeer hoge kwaliteit.
Ik zou Presseer zeker aanbevelen aan vrienden en bekenden. Ik zou ze dan wel vertellen dat het niet altijd even makkelijk is om met Mark Presser samen te werken. Hij weet erg goed waar hij mee bezig is en gaat voor zeer hoge kwaliteit, maar het duurt soms even voordat de klant dat dan ook begrijpt…
Ronald Salters, Cuijk

Wilt u ook een trap van Presser Trappen?              

Vraag dan vrijblijvend een offerte aan              

Vraag offerte aan