trap, houten trap, nieuw, nieuwe trap, leudal, roggel, limburg, traprenovatie, gemeente leudal, trap info, offerte aanvragen, offerte, trapspecialist, sponsor, evenement, produceren, ontwerp, ontwerpen, interieur, snel, nederland, showroom, montage, renoveren, krakende trap, beschadigde trap, uitstraling trap, trappenspecialist, functioneel, sfeerbepalend, houtsoort, materiaalsoorten, accessoires, leuning, balustrade, anti-slip, anti-slipstrip, gelakt, glad, aluminium, rvs, beuken, eiken, esdoorn, iroko, mahonie, meranti, merbau, noten, vuren, wenge, yellow poplar, Steektrap, Kwarttrap, Dubbel kwarttrap, Z-trap, Ronde trap, Open trap, dichte trap, nieuwbouw, bestaande bouw, glas, Smeedijzer, uitstraling, matglas. Presser Trappen is gespecialiseerd in het op maat ontwerpen en produceren van houten trappen. Omdat een trap zeer bepalend is voor de sfeer en de uitstraling is. Een trap kan meer zijn dan alleen een verbinding tussen twee verdiepingen. Natuurlijk is dat de belangrijkste functie van een trap. Maar behalve functioneel is een trap ook sfeerbepalend. De keuze voor een accessoires bij uw trap maken uw trap compleet en zorgen behalve voor een fraaie afwerking er ook voor dat u uw trap veilig kunt gebruiken. U heeft de keuze uit verschillende houtsoorten, met elk een eigen uitstraling en eigenschappen. Daarbij komt dat de keuze voor een houtsoort mede bepaalt wat de prijs is van uw trap.Er zijn veel verschillende soorten trappen die wij kunnen maken, o.a. een Steektrap, Kwarttrap, Dubbel kwarttrap, Z-trap, Ronde trap, Open trap of dichte trap. Afhankelijk van uw voorkeur kunt u uw trap laten uitvoeren in hout, gecombineerd met andere materialen. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos; uw fantasie is uw enige beperking.Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u niet meer tevreden bent over uw huidige trap. Bijvoorbeeld omdat deze te zeer kraakt, omdat uw trap beschadigd is, of omdat de uitstraling van uw trap niet meer past bij uw interieur.Presser Trappen uit Roggel is gespecialiseerd in het op maat ontwerpen en produceren van houten trappen. Omdat een trap zeer bepalend is voor de sfeer en de uitstraling is dit een belangrijk onderdeel van uw interieur. Daarom vinden wij dat een trap helemaal moet voldoen aan uw eisen en wensen. Bovendien moet u niet te lang hoeven wachten op uw trap. Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvende kennismaking in onze geheel vernieuwde showroom. Hier kunt u zich in alle rust een beeld vormen van de verschillende mogelijkheden. Samen bespreken we uw wensen zodat we u een passend aanbod kunnen doen, afgestemd op uw budget.Wilt u een offerte voor een nieuwe houten trap van Presser Trappen? Geen probleem! Graag maken wij een afspraak voor een persoonlijk gesprek om uw wensen te bespreken. Linkexplorer.nl - .

 

Twee moderne trappen waarbij de trapbomen, met ingebouwde verlichting, tevens de leuning zijn en doorlopen als balustrade op de verdieping. De treden zijn afgewerkt in dezelfde stijl als de oude dakspanten waardoor ondanks de moderne uitstraling het oude karakter behouden blijft.
 

Via familie zijn we bij Presser Trappen terecht gekomen. Na met twee andere partijen gesproken te hebben, is onze keuze op Presser gevallen. Mark gaf ons een goed gevoel bij de uitleg over de verschillende mogelijkheden en gaf daarnaast een goede prijs. De trappen zijn geplaatst en we zijn zeer tevreden over het eindresultaat. De prijs-kwaliteitverhouding is in onze ogen erg goed. Daarnaast komt Mark zijn afspraken na heeft ons goed op de hoogte gehouden over het verloop. Als wij iemand zouden moeten adviseren om een trap te laten maken, zouden we Presser zeker aanbevelen.

Roel en Yvonne Teeuwen, Nederweert

 

Wilt u ook een trap van Presser Trappen?              

Vraag dan vrijblijvend een offerte aan              

Vraag offerte aan