trap, houten trap, nieuw, nieuwe trap, leudal, roggel, limburg, traprenovatie, gemeente leudal, trap info, offerte aanvragen, offerte, trapspecialist, sponsor, evenement, produceren, ontwerp, ontwerpen, interieur, snel, nederland, showroom, montage, renoveren, krakende trap, beschadigde trap, uitstraling trap, trappenspecialist, functioneel, sfeerbepalend, houtsoort, materiaalsoorten, accessoires, leuning, balustrade, anti-slip, anti-slipstrip, gelakt, glad, aluminium, rvs, beuken, eiken, esdoorn, iroko, mahonie, meranti, merbau, noten, vuren, wenge, yellow poplar, Steektrap, Kwarttrap, Dubbel kwarttrap, Z-trap, Ronde trap, Open trap, dichte trap, nieuwbouw, bestaande bouw, glas, Smeedijzer, uitstraling, matglas. Presser Trappen is gespecialiseerd in het op maat ontwerpen en produceren van houten trappen. Omdat een trap zeer bepalend is voor de sfeer en de uitstraling is. Een trap kan meer zijn dan alleen een verbinding tussen twee verdiepingen. Natuurlijk is dat de belangrijkste functie van een trap. Maar behalve functioneel is een trap ook sfeerbepalend. De keuze voor een accessoires bij uw trap maken uw trap compleet en zorgen behalve voor een fraaie afwerking er ook voor dat u uw trap veilig kunt gebruiken. U heeft de keuze uit verschillende houtsoorten, met elk een eigen uitstraling en eigenschappen. Daarbij komt dat de keuze voor een houtsoort mede bepaalt wat de prijs is van uw trap.Er zijn veel verschillende soorten trappen die wij kunnen maken, o.a. een Steektrap, Kwarttrap, Dubbel kwarttrap, Z-trap, Ronde trap, Open trap of dichte trap. Afhankelijk van uw voorkeur kunt u uw trap laten uitvoeren in hout, gecombineerd met andere materialen. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos; uw fantasie is uw enige beperking.Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u niet meer tevreden bent over uw huidige trap. Bijvoorbeeld omdat deze te zeer kraakt, omdat uw trap beschadigd is, of omdat de uitstraling van uw trap niet meer past bij uw interieur.Presser Trappen uit Roggel is gespecialiseerd in het op maat ontwerpen en produceren van houten trappen. Omdat een trap zeer bepalend is voor de sfeer en de uitstraling is dit een belangrijk onderdeel van uw interieur. Daarom vinden wij dat een trap helemaal moet voldoen aan uw eisen en wensen. Bovendien moet u niet te lang hoeven wachten op uw trap. Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvende kennismaking in onze geheel vernieuwde showroom. Hier kunt u zich in alle rust een beeld vormen van de verschillende mogelijkheden. Samen bespreken we uw wensen zodat we u een passend aanbod kunnen doen, afgestemd op uw budget.Wilt u een offerte voor een nieuwe houten trap van Presser Trappen? Geen probleem! Graag maken wij een afspraak voor een persoonlijk gesprek om uw wensen te bespreken. Linkexplorer.nl - .

We hadden een heel oud en vervallen huis gekocht. Ook het trappenhuis was niet meer goed: op sommige plaatsen zakte je zo door de treden heen! We hebben diverse firma’s laten komen en Presser Trappen was de enige die binnen ons budget viel. Toen we in zijn prachtige zaak en showroom waren geweest, was ‘t voor ons duidelijk: dit is een echte vakman. Nadat we definitief akkoord hadden gegeven moesten we nog de kleur en het model van de leuningen en spijlen uitzoeken. Omdat we zelf ook een eigen zaak hebben en niet op alle tijden en dagen kunnen, maakte hij zelfs op zondag nog tijd voor ons. We wilden perse de oude elementen van de oude trap bewaren; liefst ook de oude trapspijlen en de trapboom. De trapspijlen moesten anders omdat ze niet hoog genoeg waren in verband met de veiligheid. De trapboom heeft Mark nog meegenomen, maar deze was te rot. Hij heeft toen de vormen exact nagemaakt, wat we geweldig vonden!
Na ruim 1,5 jaar, toen we klaar waren met de verbouwing, kon dan eindelijk de trap komen. We hadden er een week tijd voor uitgetrokken maar binnen twee dagen was Mark al klaar. Het was perfect voorbereid en alles paste precies, ondanks dat het vele verdiepingen waren. Na de verhuizing is Mark nog twee keer teruggekomen om een extra leuning op de zolder te plaatsen en de antislip-strips af te geven. Wij zijn heel blij dat we voor deze zeer professionele zaak hebben gekozen. We zullen Presser dan ook bij iedereen aanbevelen!
Familie Twikler, Simpelveld

renovatie-trappenhuis01
renovatie-trappenhuis02
renovatie-trappenhuis03
renovatie-trappenhuis04
renovatie-trappenhuis05
renovatie-trappenhuis06

Wilt u ook een trap van Presser Trappen?              

Vraag dan vrijblijvend een offerte aan              

Vraag offerte aan