Hout met staal

boogers06
fam-mestrom-08

Hout met staal: strak en stijlvol

Steeds vaker krijgen wij van opdrachtgevers de vraag een trap te ontwerpen van hout in combinatie met staal of rvs. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in dit type trap. In Limburg is Presser Trappen zelfs de enige fabrikant die deze trappen volledig in eigen huis ontwerpt en produceert!

De roots van Presser Trappen liggen bij hout: van oorsprong zijn we een trappenfabriek. Ook nu zijn de meeste trappen, leuningen en balustrades die we maken van hout. Toch zien steeds meer klanten hun trap als bijzondere blikvanger in hun woning. En als ze dan op zoek zijn naar een strakke en stijlvolle uitstraling, komen ze al snel uit bij een combinatie van hout met staal of rvs.

Omdat de vraag naar dit type trap alsmaar toenam, zijn we ons gaan specialiseren in het ontwerpen en produceren ervan. Doordat we het hout- en het staalwerk in eigen huis uitvoeren zijn we in staat de kwaliteit en de doorlooptijd voortdurend te bewaken. En daar profiteert u van!

Presser Trappen is de enige Limburgse trappenleverancier die het gehele productieproces van trappen in hout en staal of rvs in eigen hand heeft. Van advies en ontwerp tot fabricage en plaatsing: wij begeleiden u stap voor stap op weg naar uw nieuwe trap.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Maak online een afspraak en we informeren u graag verder.