Trap stijlen

Teeuwen-Ketelaars-Nederweert-01
Koos-Gielens-Neer
Familie-Verhoeven_001
20190604-DSC07990-bewerkt-bewerkt

Trapstijlen, modern, klassiek & landelijk

Verken de diverse trap stijlen bij Presser Trappen. Kiest u voor een strakke en minimalistische moderne trap? Of gaat u voor een prachtige klassieke trap? Misschien past de warme uitstraling van een landelijke trap wel beter bij uw woning. De keuzes en mogelijkheden in trap stijlen bij Presser Trappen zijn groots. Alle onze trappen maken we volledig op maat in onze eigen fabriek. Zo is iedere trap uniek en heeft iedere trap zijn eigen stijl. Doordat we onze trappen op maat maken, kunnen we ervoor zorgen dat uw trap naadloos en perfect aansluit op de rest van uw interieur en woning. Wilt u onze trap stijlen liever met uw eigen ogen zien? Maak dan een afspraak in onze showroom en dan laten we u graag onze mogelijkheden zien.

Moderne trap

Een moderne trap kenmerkt zich door strakke lijnen, minimalistische ontwerpen en gebruik van materialen zoals staal, glas en modern bewerkt hout. U kunt bij Presser Trappen terecht voor zowel een moderne houten trap als voor een stalen trap in moderne stijl. Combineer uw trap met een moderne balustrade en creëer een prachtige opvallende trap die in ieder hedendaags interieur past. Een moderne houten trap in combinatie met staal zorgt voor een strakke elegante uitstraling en tegelijkertijd zorgt de toevoeging van hout voor natuurlijke warme elementen. Vanaf het ontwerp van uw moderne trap, tot aan de productie en plaatsing neemt Presser Trappen u mee in het proces. Een trap in moderne stijl is de trend van het moment en daarom heeft Presser Trappen zich hierin ook gespecialiseerd.

Klassieke trap

Een klassieke trap staat symbool voor elegantie en vakmanschap. Een klassieke trap wordt vaak gemaakt van rijk hout zoals eiken. Een klassieke houten trap heeft een warme en uitnodigende uitstraling. Een traditionele klassieke houten trap biedt ook de mogelijkheden voor details en vakmanschap. Met een klassieke houten trap op maat van Presser kunt u een trap laten realiseren die perfect aansluit op uw specifieke behoeften. Er is geen wens te gek voor ons.

Landelijke trap

Voor een huiselijke en vriendelijke sfeer is de landelijke trap perfect. Een trap in landelijke stijl is vaak gemaakt van hout en met natuurlijke tinten. Een landelijke houten trap met een bijpassende trapleuning in landelijke stijl geeft uw woning een rustieke charme. Onze landelijke houten trappen worden volledig op maat gemaakt met natuurlijke materialen en zachte afwerkingen. Zo voegt een landelijke trap een element van warmte en gezelligheid toe aan uw woning. De keuze is kleuren en houtsoorten is groots en de trap wordt altijd speciaal voor u op maat gemaakt. Voor een landelijke trap is Presser uw partner.

Specials

Ook wanneer u een compleet uniek design wilt, is Presser Trappen de partner voor u. Met de productie in eigen hand, maken wij namelijk al onze trappen zelf in onze eigen fabriek. Dit betekent ook dat al onze trappen maatwerk zijn. Het ontwerp, de houtbewerking, productie en plaatsing wordt verzorgd door Presser. Tijdens dit gehele proces begeleiden we u en wordt u meegenomen. Door onze flexibiliteit en expertise zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Geen vraag is te gek voor ons.