Accessoires

leuning
balustrade
antislipzwart

Trapaccessoires

Het kiezen van de juiste trapaccessoires is van groot belang. Ontdek de mogelijkheden bij Presser Trappen. Van functionele houten trapleuningen tot decoratieve balustraden en essentiële antislipoplossingen, elk element speelt een cruciale rol in zowel de veiligheid als de esthetiek van uw trap. Onze selectie trapaccessoires is beschikbaar in diverse materialen van hoge kwaliteit. Denk hierbij aan houten opties, maar ook staal of aluminium. Bij al onze trapaccessoires zorgen wij ervoor dat deze naadloos aansluiten op uw interieur. Iedere trapaccessoire wordt namelijk zorgvuldig ontworpen en op maat gemaakt om aan uw specifieke wensen te voldoen. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn bij uw keuze voor trapaccessoires? Neem gerust contact met ons op.

Trapleuning

Met een perfect passende houten trapleuning of stalen trapleuning maakt u uw trap compleet. Een trapleuning op maat is niet alleen een essentieel veiligheidsaspect, maar ook een kans om uw trap een extra beetje flair te geven. Presser Trappen biedt een breed scala opties houten trapleuningen aan. Kies bijvoorbeeld voor de populaire eiken trapleuning voor een tijdloze look. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor een trapleuning op maat van hout, maar ook voor een stalen trapleuning bent u bij Presser aan het juiste adres. Met een stalen trapleuning ontvangt u een strak, modern accent. Klassiek, landelijk of modern, de keuze is aan u. Bij Presser Trappen maken we een stalen of houten trapleuning volledig op maat voor u en uw wensen.

Balustrade

Bij een houten trap hoort natuurlijk ook een balustrade. Niet alleen voegt een balustrade bij een houten trap veiligheid toe, maar ook een visueel aantrekkelijk element. Bij Presser Trappen vindt u diverse ontwerpen trap balustrades. Een elegante houten balustrade straalt warmte uit. Of ga voor een strakke moderne balustrade voor uw trap die uw ruimte een open en luchtig gevoel geeft. De mogelijkheden zijn eindeloos. De balustrades voor onze houten trappen worden op maat gemaakt om uw ruimte en stijl perfect aan te vullen.

Antislip voor houten trap

De veiligheid van uw trap is essentieel, vooral bij een gelakte houten trap. Onze antislip voor houten trappen bieden extra grip en zekerheid, zonder afbreuk te doen aan het ontwerp. Een antislip oplossing voor uw houten trap kan bestaan uit een antislip strip of een geïntegreerde oplossing. Presser Trappen zorgt altijd voor een veilige en stijlvolle trap.