Nieuwe trap van Presser

Een trap kan meer zijn dan alleen een verbinding tussen twee verdiepingen.

Wilt u een nieuwe trap laten plaatsen?

Een nieuwe trap is meer dan een verbinding tussen twee verdiepingen. Een trap van Presser is niet alleen functioneel, maar ook sfeerbepalend. Of het nu gaat over een trap in de woonkamer of een trap ergens anders in huis, de keuze voor welke soort trap bepaalt de sfeer. Een trap op maat van Presser geeft u de keuze uit diverse houtsoorten, stijlen en kleuren. Wanneer u een nieuwe trap wilt laten plaatsen zijn de keuzes die u maakt dan ook van groot belang. Wij begeleiden u graag met het uitzoeken van het materiaal, de stijl en de accessoires. Zo zijn er bijvoorbeeld ook opties voor een nieuwe trap van hout in combinatie met andere materiaalsoorten.

Heeft u ook interesse in een nieuwe trap van Presser? Vraag dan een offerte aan of maak een afspraak en kom een keer langs in onze showroom.

Soorten trappen

Kies je bij je nieuwe trap voor een open trap, dichte trap, z-trap, kwarttrap, ronde trap, rechte trap of middenboom trap?
Lees meer

Houtsoorten

Bij een trap op maat van Presser heeft u de keuze uit verschillende houtsoorten, elk met een eigen uitstraling en eigenschappen.
Lees meer

Accessoires

Ook de keuze voor de juiste trapaccessoires is van belang. Kies voor de juiste trapleuning, balustrade of anti-slipstrip.
Lees meer

Materialen

Een volledige trap op maat laten maken. Kies uit een houten trap, of een combinatie met andere materialen.
Lees meer
20190513-DSC04927-bewerkt-bewerkt