Eiken

coolen-6
Familie-Valkenborgh1

Eiken houten trap

Een eiken houten trap is een echte eyecatcher. Een eiken trap is veel meer dan een simpele functionele trap, het is een uitdrukking van stijl en duurzaamheid. Bij Presser Trappen bieden we diverse mogelijkheden aan voor eiken houten trappen. In Nederland worden de meeste moderne eiken trappen gemaakt van Europees eiken. Een eiken trap kan zowel modern als landelijk zijn. Bij Presser Trappen maken we uw eiken houten trap volledig op maat. De voordelen van een eiken trap liggen in de robuustheid, de natuurlijke schoonheid en de lange levensduur, vooral wanneer deze vakkundig afgewerkt is met de juiste lak. Kies voor Presser Trappen en kies voor een eiken houten trap op maat, speciaal ontworpen om aan te sluiten bij uw woning.

Ontdek de mogelijkheden voor een eiken houten trap van Presser

De mogelijkheden voor een eiken houten trap bij Presser zijn eindeloos. Zo kan een eiken houten trap in moderne stijl gemaakt worden, maar ook voor een eiken trap in landelijke stijl bent u bij Presser aan het juiste adres. Er zijn ook mogelijkheden om eiken hout te combineren met staal. Onze stalen trap met eiken treden, en dan vooral onze zwarte trap met eiken treden is zeer populair. Ongeacht uw wensen, Presser kan uw visie tot leven brengen. Met opties zoals een dichte eiken trap, eiken z-trap of een open variant, er is altijd een ontwerp dat bij uw wensen past.

Eiken trap prijs

De prijs van een eiken houten trap is afhankelijk van uw specifieke wensen en ontwerpkeuzes. Aangezien we al onze eiken trappen volledig op maat voor u maken, zijn er geen standaard prijzen beschikbaar. Met een eiken houten trap van Presser bent u verzekerd van een trap van de hoogste kwaliteit die een zeer lange tijd meegaat. Om een duidelijk beeld te krijgen van de prijs en kosten van een eiken trap, raden we aan een offerte op maat aan te vragen. Ook kunt u een afspraak maken in onze showroom. Hier ontvangt u persoonlijk advies op maat en kunt u meer inzicht krijgen in de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen.