Soorten trappen

Ontdek de verschillende soorten trappen

Bij Presser Trappen begrijpen we dat iedere woning uniek is en daarom bieden we een breed scala aan trapsoorten aan. Allemaal volledig op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Bij ons kunt u terecht voor diverse soorten trappen, van klassieke houten trappen tot aan moderne combinaties van hout en staal. Ook voor de stijl zijn er verschillende opties. Kies voor een elegante ronde trap, een praktische steektrap of ga voor een unieke middenboom trap. De keuze is aan u. Onze expertise stelt ons in staat om voor elke ruimte en elke stijl de perfecte trap te creëren. Met een focus op kwaliteit en design zorgen wij ervoor dat uw trap niet alleen functioneel is, maar ook bijdraagt aan de sfeer en uitstraling van uw interieur. Voor meer informatie over de verschillende soorten trappen kunt u een afspraak inplannen. Heeft u de keuze al gemaakt? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan!

Ontdek onze diverse trapsoorten

Open trap

Een open trap kenmerkt zich door de afwezigheid van stootborden. Hierdoor ontstaat er een ruimtelijk en luchtig effect.
Lees meer

Dichte trap

Bij Presser Trappen zijn we gespecialiseerd in het op maat produceren van dichte houten trappen.
Lees meer

Z-trap

Een Z-trap onderscheidt zich door zijn opvallende ontwerp waarbij de treden en stootborden samen een unieke Z-vorm creëren.
Lees meer

Kwart trap

Een kwart trap is een populaire soort trap die zich kenmerkt door een 90-graden draai aan de boven- of onderzijde.
Lees meer

Ronde trap

Ronde trappen zijn de paradepaardjes onder de trappen. Dit zijn namelijk vaak ingewikkelde ontwerpen die het uiterste vragen.
Lees meer

Rechte trap

Een rechte trap, of steektrap, gaat rechtstreeks van de ene verdieping naar de andere, zonder tussenliggende landingen of bochten.
Lees meer

Middenboom trap

Middenboom trappen vertegenwoordigen een fascinerende combinatie van stijl en functionaliteit binnen de wereld van trappen.
Lees meer