Materialen

Materialen

De uitstraling van uw trap helemaal aanpassen aan uw smaak.
Al onze trappen worden gemaakt van het materiaal hout, maar er zijn ook diverse combinaties met andere materialen mogelijk. Door onze uitgebreide keuze aan trapmaterialen kunt u de uitstraling van uw trap helemaal aanpassen aan uw smaak. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Uw fantasie is uw enige beperking.

RVS

In vele moderne interieurs wordt rvs of roestvast staal toegepast. Dit robuuste materiaal geeft een industriële uitstraling. Een houten trap met rvs is dan ook zeer populair. Hoe combineren wij rvs met een houten trap? Bij Presser kunt u terecht voor zowel roestvast stalen trapleuningen als roestvast stalen balustrades. Er zijn zelfs mogelijkheden om een houten balustrade met staal te combineren. Zo geniet u tegelijkertijd van de warme uitstraling van hout, als van de moderne elementen van rvs.

Glas

Ook voor een houten trap met glas kunt u bij Presser Trappen terecht. Een glazen balustrade geeft uw trap een compleet andere uitstraling. Een balustrade met matglas belemmerd de doorkijk, maar laat wel zonlicht door. Een perfecte toevoeging dus als u wat extra licht aan uw woning wilt toevoegen. Bij een glazen balustrade is het altijd aan te raden om voor veiligheidsglas te kiezen. Zo weet u zeker dat uw balustrade van glas niet zomaar breekt wanneer iemand er tegenaan stoot.

Smeedijzer

Een trapleuning van smeedijzer wordt ook veelvoudig gebruikt in combinatie met een houten trap. Bij Presser Trappen wordt smeedijzer gebruikt voor trapaccessoire zoals balusters en de muurbevestiging van trapleuningen. Een trapleuning van smeedijzer heeft een authentieke en klassieke uitstraling als het onbehandeld wordt toegepast. Het is ook mogelijk om het smeedijzer voor uw trapleuning te laten poedercoaten. Hierbij is vrijwel iedere gewenste kleur beschikbaar.

Voor meer informatie over onze trapmaterialen kunt u contact met ons opnemen of een afspraak inplannen.