Materialen

De uitstraling van uw trap helemaal aanpassen aan uw smaak.

heel-dicht-wit-01
Stals-Nederweert-02
Afhankelijk van uw voorkeur kunt u uw trap laten uitvoeren in hout, gecombineerd met andere materialen. Hierdoor kunt u de uitstraling van uw trap helemaal aanpassen aan uw smaak. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos; uw fantasie is uw enige beperking.

Rvs

In veel moderne interieurs wordt rvs of roestvast staal toegepast. Dit robuuste materiaal geeft een industriële uitstraling. Rvs is geschikt om zowel trapleuningen als balustrades van te vervaardigen. Een andere fraaie toepassing is een balustrade uitgevoerd in hout in combinatie met rvs.

Glas

Een balustrade van glas heeft weer een heel andere uitstraling. Als u kiest voor matglas wordt de doorkijk belemmerd, terwijl het zonlicht toch wordt doorgelaten. Het is aan te raden voor veiligheidsglas te kiezen, zodat het glas niet zomaar breekt wanneer iemand er tegenaan stoot.

Smeedijzer

Voor accessoires zoals balusters en de muurbevestiging van trapleuning wordt ook smeedijzer gebruikt. Dit materiaal heeft een authentieke, klassieke uitstraling als het onbehandeld wordt toegepast. Het is ook mogelijk om smeedijzer te laten poedercoaten, in vrijwel elke gewenste kleur.