Stalen trap met houten treden

boogers06
fam-mestrom-08

Stalen trap met houten treden: strak en stijlvol

Een stalen trap met houten treden is steeds populairder. Wij hebben ons dan ook gespecialiseerd in stalen trappen in combinatie met hout. Voor een stalen trap met houten treden is Presser Trappen zelfs de enige partij in Limburg die het ontwerp en de productie volledig in eigen huis doet. Hoewel de roots van Presser Trappen liggen bij het maken van houten trappen, zien we dat steeds meer mensen op zoek zijn naar een stalen trap met houten treden. Dankzij ons specialisme zijn we in staat om het ontwerp en de productie volledig in eigen huis te doen. Al het hout- en staalwerk wordt in onze eigen fabriek uitgevoerd. Zo bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en een snelle doorlooptijd.

Waarom kiezen voor een stalen trap met houten treden?

Waarom kiezen steeds meer mensen voor een stalen trap met houten treden? Een stalen trap met houten treden combineert het strakke en stijlvolle van staal met de robuuste en landelijke elementen van hout. Zo creëer je een echte moderne uitstraling en behoud je tegelijkertijd enkele warme natuurlijke elementen in je woning. Het tijdloze ontwerp van een stalen trap met houten treden past in zowel moderne als klassieke interieurs. Bij Presser Trappen zijn er diverse opties voor kleuren en houtsoorten. Gaat u voor de populaire stalen trap met eiken treden of kiest u toch voor een andere houtsoort? De keuze is aan u, we maken de stalen trap namelijk volledig op maat voor u. Van advies en ontwerp tot fabricage en plaatsing, wij begeleiden u stap voor stap op weg naar uw nieuwe stalen trap met houten treden.

Heeft u ook interesse in een nieuwe stalen trap met hout? Vraag dan een offerte aan of plan online een afspraak in en dan helpen we u graag verder.