Houten trap op maat

Een nieuwe houten trap op maat?

Bij Presser Trappen begrijpen we dat een nieuwe houten trap meer is dan alleen een verbindingsmiddel. Een mooie houten trap is een echt statement in uw woning. Daarom worden al onze houten trappen op maat gemaakt in onze eigen fabriek in Roggel, Limburg. Een nieuwe houten trap op maat maken die perfect aansluit op uw interieur en uw woning, dat is onze specialiteit. Van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke houten trap plaatsen, wij zorgen voor een persoonlijke en nauwkeurige aanpak. Zo bent u bij Presser Trappen verzekerd van een nieuwe houten trap van de hoogste kwaliteit, volledig op maat gemaakt om aan te sluiten op uw wensen. Een houten trap kopen bij Presser Trappen betekent volledige begeleiding. Advies, ontwerp, productie en de uiteindelijke plaatsing, Presser Trappen helpt u door het gehele proces. Wilt u ook een nieuwe houten trap? Vraag een offerte aan of plan een afspraak in en kom langs bij onze showroom.

henk-koolentrap

Voordelen van een houten trap

Een houten trap kopen bij Presser heeft een aantal voordelen. Ten eerste biedt een houten trap een tijdloze schoonheid en warmte die met geen enkel ander materiaal te vergelijken is. De natuurlijke eigenschappen van hout zorgen voor een uitstekende akoestiek en comfort. Bovendien kunt u bij Presser een houten trap volledig op maat laten maken. Zo bent u ervan verzekerd dat u een houten trap koopt die naadloos aansluit op uw woning en stijl. Door de productie en houtbewerking in eigen huis te doen, kunnen wij de absolute topkwaliteit die u gewend bent van Presser Trappen garanderen. Een houten trap laten maken door Presser is een proces waarbij u van begin tot eind begeleid wordt.

Diverse mogelijkheden

Hout als materiaal is erg veelzijdig en aanpasbaar. De mogelijkheden voor een houten trap op maat zijn dan ook eindeloos bij Presser. Of u nu op zoek bent naar een moderne houten trap met strakke lijnen of een landelijke houten trap die warmte en rust uitstraalt, wij kunnen het realiseren. Ons aanbod houten trappen varieert van verschillende houtsoorten, afwerkingen, kleuren en stijlen. Wat uw wensen of budget ook zijn, zij zorgen voor een oplossing op maat. De prijs van een houten trap is dan ook volkomen afhankelijk van de uw keuze voor het materiaal en de soort trap. Bekijk onze website voor meer informatie over de beschikbare houtsoorten, trapstijlen en accessoires.

Soorten trappen

Er zijn diverse soorten houten trappen beschikbaar zoals een open trap, dichte trap, z-trap, kwarttrap, ronde trap, rechte trap of middenboom trap.
Lees meer

Houtsoorten

Bij een houten trap op maat van Presser heeft u de keuze uit verschillende houtsoorten, elk met een eigen uitstraling en eigenschappen.
Lees meer

Accessoires

Ook de keuze voor de juiste trapaccessoires is van belang. Kies voor de juiste trapleuning, balustrade of anti-slipstrip.
Lees meer
20190513-DSC04927-bewerkt-bewerkt