Houtsoorten

Houtsoorten trap

U heeft de keuze uit verschillende houtsoorten, met elk een eigen uitstraling en eigenschappen. De prijs van een houten trap wordt ook mede bepaalt door de keuze voor de houtsoort. Bij Presser Trappen werken we met verschillende houtsoorten. In onze eigen fabriek in Roggel zijn we in staat om al deze houtsoorten te bewerken. Zo vindt de productie en houtbewerking volledig in eigen huis plaats. U bent op deze manier verzekerd van een trap van de hoogste kwaliteit. Welke houtsoort u ook kiest, Presser Trappen maakt er een prachtige nieuwe houten trap op maat van voor u. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of plan een afspraak in en kom een keertje langs in onze showroom. Hier kunnen we u gelijk de verschillende houtsoorten laten zien.

Onze houtsoorten:

eiken

Eiken

Een eiken houten trap is een echte eyecatcher. Een eiken trap is veel meer dan een simpele functionele trap, het is een uitdrukking van stijl en duurzaamheid.
Lees meer
yellow-popular

Rubberwood

Rubberwood is een milieuvriendelijke houtsoort die afkomstig is van de rubberboom. De boom wordt gekapt nadat hij niet meer bruikbaar is voor rubberproductie.
Lees meer
iroko

Overig

U heeft de keuze uit verschillende houtsoorten voor uw trap, van zachthout tot een welbekende hardhouten trap. Al de houtsoorten voor onze trappen hebben hun eigen uitstraling en eigenschappen
Lees meer